Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g rabanetes s/ folhas
- 1 dente de alho
-
½
ramo de salsa
nebo ½ ramo de coentros - 40 g queijo parmesão
- ½ limão (raspa e sumo)
- 90 g azeite
- 25 g pinhão torrado
- ¼ c. chá de sal
- ¼ c. chá de pimenta, mais q.b. p/ temperar
-
600
g bacalhau fresco s/ pele (cortado em 4 pedaços)
nebo 600 g lombos de peixe (4 unid. aprox.) - 300 g água
- 1 cebolo (spring onion) cortado em fatias finas
- Baguete q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1774.3 kJ / 424.1 kcal
- Protein
- 32.1 g
- Sacharidy
- 5.9 g
- Tuk
- 30.4 g
- Nasycený tuk
- 5.2 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 402 mg
Alternativní recepty
Cassoulet
Žádné hodnocení
Sopa de carne com legumes
35 Min
Caldo verde
40min
Moscow mule
1h
Manteiga
Žádné hodnocení
Mousse de limão fit
2h 10min
Sopa de couve-flor Knöpfli, lombinho com molho de pera e legumes a vapor
Žádné hodnocení
Bolo de coco gelado
1h
Pastel de carne
3h 15 min
Milkshake de morango
5 min
Bolos da sorte
30min
Jardineira de frango
35 Min