Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 100 g Zwiebeln, halbiert, in Scheiben (5 mm)
- 150 g rote Paprika, in Stücken (2 cm)
- 800 g Rindergulasch
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 15 g Senf
- 10 g Paprika edelsüß
- ¼ TL Cayenne-Pfeffer
- 150 g Saure Sahne
- 100 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
- 750 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 1 TL Salz
- 30 g Speisestärke
- 250 g frische Champignons, in Scheiben (5 mm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2509 kJ / 600 kcal
- Protein
- 49 g
- Sacharidy
- 40 g
- Tuk
- 25 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hähnchenschenkel en escabeche aus dem Ofen
1h
Griechische Rindfleischsuppe (Kreatosoupa)
1h 30min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1h
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 Min
Kräuter-Hähnchen aus dem Ofen
1h 15min
Ungarisches Paprikagulasch
2 Std.
Hähnchenbrust Metaxa
1h
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45min
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1h 20 phút
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3ωρ.
Überbackene Rindfleisch-Fajita
45min