Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Spitzkohl, in Stücken (4 cm)
- 20 g Öl
- 450 g Schweinegulasch, in Stücken (3 cm)
- 400 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 40 g Tomatenmark
- 300 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 - 2 TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
- 1 geh. TL Paprika edelsüß
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ TL Zucker (volitelně)
- 500 g Kartoffeln, festkochend, in Würfeln (ca. 1 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1411 kJ / 337 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 6.6 g
- Sodík
- 1009 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohl-Kartoffelstampf mit Mettwürstchen
30 min
Bunter Zwiebel-Topf
1j
Porree-Hackfleisch-Suppe
30 min
Pastitsio
1j 30 menit
Geflügel-Ragout von der Keule
1j
Reis-Pot mit Hähnchen
40 min
Bauerntopf zum Schlemmen
45 Min
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min
Ungarisches Paprikagulasch
2j
Sauerkraut-Rahm-Gulasch mit Gnocchi
1j 30 menit
Malzbier-Bolognese
2j