Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe, in Scheiben
- 10 g Olivenöl
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 200 g Möhren, in Stücken (4 cm)
- 200 g rote Paprika, in Stücken (4 cm)
- 600 g Putenbrust, in Würfeln (ca. 2 cm)
- 30 g Tomatenmark
- 800 g stückige Tomaten, aus der Dose
- 200 g Wasser
-
1 - 2
EL Paprika edelsüß
nebo 1 - 2 EL Gulasch-Gewürzmischung - 2 TL Salz
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 20 g Speisestärke
- 30 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1273 kJ / 304 kcal
- Protein
- 41 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 4 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 6.5 g
- Sodík
- 1301 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paprika-Kichererbsen-Topf mit Hackfleisch
25min
Winterlicher Hähnchen-Bohnen-Topf
1 godz.
Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons
3h
Süßkartoffel-Hähnchen-Gulasch
45 min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 godz. 20 min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 godz.
Puten-Gemüse-Gyros
30 min
Rindfleisch-Eintopf mit Gnocchi
1h 30min
Rauchige Paella mit Schweinebäckchen
1h 10min
Blumenkohl-Nudel-Salat mit Hackbällchen
1h 30min
Gyros-Paprika-Suppe
30 min
Ungarisches Paprikagulasch
2 godz.