Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di formaggio Gruviera (delicato), senza crosta a tocchetti (2 x 2 cm, vedi consiglio)
- 200 g di cetriolino sott'aceto
- 100 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 4 salsicce cervelat private della pelle, eventualmente tagliate a metà, congelate una notte in freezer
- 1 cucchiaio di senape (delicata)
- 50 g di aceto di vino bianco
- 70 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 100 g di cipolle (volitelně)
-
10
g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e
asciugate - 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata ad anelli sottili per la guarnizione (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 3684 kJ / 880 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 2411 mg
Alternativní recepty
Insalata di mele e carote
5 Min
Zuppa di riso
50 Min
Torta salata alle verdure (TM6)
25 Min
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto (TM6)
Žádné hodnocení
Condimento allo yogurt
5 Min
Spuma ai mirtilli
10 Min
Condimento allo yogurt
10 Min
Stufato di pollo alla senape
40min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1h 40min
Insalata di barbabietole
10 Min
Riso casimiro
45min