Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di formaggio Gruviera (delicato), senza crosta a tocchetti (2 x 2 cm, vedi consiglio)
- 200 g di cetriolino sott'aceto
- 100 g di cipolle rosse, tagliate a metà
- 4 salsicce cervelat private della pelle, eventualmente tagliate a metà, congelate una notte in freezer
- 1 cucchiaio di senape (delicata)
- 50 g di aceto di vino bianco
- 70 g di olio vegetale
- ½ cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe macinato
- 100 g di cipolle (volitelně)
-
10
g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e
asciugate - 1 mazzetto di erba cipollina fresca, tagliata ad anelli sottili per la guarnizione (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzioni
- Kalorie
- 3684 kJ / 880 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 76 g
- Nasycený tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 2411 mg
Alternativní recepty
Zuppa d'orzo grigionese
55min
Spezzatino alla zurighese
50min
Pesce e patate con salsa al pomodoro
50min
Ratatouille
40 Min
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 Min
Zuppa di zucca
35min
Polpettine di carne e carote con ratatouille
35min
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Quiche di porro
1h 45min
Lasagne
2 Std.
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Riso casimiro
45 Min