Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di rafano fresco pelato
-
500
g di barbabietole crude pelate, tagliate a metà
nebo 500 di barbabietole, cotte pelate, tagliate a metà o in quarti (vedi consigli) - ½ mazzetto di prezzemolo fresco
- 40 g di olio di oliva
- 40 g di aceto, a piacere
- ¾ cucchiaino di sale, a piacere
- 4 pizzichi di pepe macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 2640 kJ / 631 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 6 g
- Vláknina
- 15.4 g
- Sodík
- 1865 mg
Alternativní recepty
Grittibänz dolci
2h 15min
Purea di mele per la dispensa
Keine Bewertungen
Riso pilaf
Keine Bewertungen
Marmellata di albicocche per la dispensa
Keine Bewertungen
Cake al limone sofficissimo
1 Std. 30 Min
Cake al limone
1h 5 phút
Birchermüesli
1 Std. 10 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2h 10 min
Torta di carote
1 Std. 10 Min
Biscotti milanesini
3 Std.
Composta di mele
20 Min
Biscotti al vin brûlé
2 godz. 40 min