Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 克 高麗菜 ,切塊(3 公分 x 5 公分,需可入放上蓋寬口處),請勿將葉片分開
- 100 克 豆干 ,切絲
- 20 克 新鮮黑木耳 ,切絲
- 7 克 紅辣椒 (大型) 約半根,去籽,切絲
- 20 蔥 ,取蔥綠,切絲
- 冰水
醬汁
- 10 克 糖
- 35 克 米醋
- 40 克 烏醋
- 20 克 味醂
- 10 克 鹽
- 10 克 香油
- 10 克 花椒油
- ½ 茶匙 辣椒油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 512.8 kJ / 122.6 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 591.3 mg