Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 8 粒 乾干貝, 清洗乾淨,剝絲
- 1 茶匙 枸杞, 清洗乾淨
- 2 茶匙 米酒
- 200 克 紅蘿蔔, 去皮
- 150 克 白蘿蔔, 去皮
- 150 克 大黃瓜, 去皮
- 150 克 雞高湯
- 600 克 水
- ¼ 茶匙 鹽
- 1 大匙 太白粉水 (以1茶匙太白粉與1大匙水混合)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 510 kJ / 122 kcal
- Protein
- 11.5 g
- Sacharidy
- 16.6 g
- Tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 4.2 g