Zařízení & příslušenství
干貝燴彩球
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 40min.
2 人份
Suroviny
-
乾干貝 清洗乾淨,剝絲5 - 8 粒
-
枸杞 清洗乾淨1 茶匙
-
米酒2 茶匙
-
紅蘿蔔 去皮200 克
-
白蘿蔔 去皮150 克
-
大黃瓜 去皮150 克
-
雞高湯150 克
-
水600 克
-
鹽¼ 茶匙
-
水 (勾芡用)1 大匙
-
太白粉1 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
11.5 g
Kalorie
510 kJ /
122 kcal
Tuk
0.9 g
Vláknina
4.2 g
Sacharidy
16.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
美善品家常餐桌
18 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan