印度雞肉香米飯佐桃子

印度雞肉香米飯佐桃子

Žádné hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 人份

Suroviny

  • 印度香米
    300 克
  • 750 克
  • 油菜籽油 外加1大匙
    20 克
  • 1 ¼ - 1 ¾ 茶匙
  • 油菜籽油
    20 克
  • 蒜頭
    3 粒
  • 去骨去皮雞腿肉 切成方塊 (3公分),預先用紙巾擦乾
    400 克
  • 桃子罐頭 切對半,含鹽水 (820-850克) (切成8等分)
    800 - 850 克
  • 乾燥普蘿旺斯香草
    3 茶匙
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 783.5 mg
Protein 24 g
Kalorie 2376 kJ / 567.5 kcal
Tuk 15.8 g
Vláknina 4.5 g
Nasycený tuk 2.3 g
Sacharidy 86.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...