Zařízení & příslušenství
法式鮪魚烘蛋
Příprava 30min.
Celkový 30min.
2 人份
Suroviny
-
櫛瓜150 克
-
紅蘿蔔50 克
-
洋蔥40 克
-
新鮮蒔蘿 取葉和莖5 克
-
新鮮羅勒葉5 克
-
奶油乳酪100 克
-
蛋3
-
鹽2 茶匙
-
黑胡椒粉1 茶匙
-
大燕麥片3 大匙
-
罐裝油漬鮪魚 瀝乾200 克
-
橄欖油1 大匙
-
芝麻葉 裝飾用
-
櫻桃番茄 裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
3054.1 mg
Protein
45.1 g
Kalorie
2611.1 kJ /
624.1 kcal
Tuk
40 g
Vláknina
3.8 g
Nasycený tuk
14.5 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
健康小食蛋料理
8 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan