Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g red wine (e.g. Beaujolais or Dolcetto)
- 100 g sugar
- 1 tsp honey
- 2 cinnamon sticks (approx. 5 g)
- 3 cloves
- 800 g ripe pears, peeled, cut in quarters and cores removed
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 0 g
- Vláknina
- 3.7 g
Alternativní recepty
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 godz. 20 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1h 15min
Slow-cooked Pears in Red Wine
5h
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Olive oil, garlic and almond soup
5min
Steak tartare
30min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1 Std. 30 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Brandy Butter
10 min