Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 克 新鲜小土豆 ,洗净沥干,一切四
- 400 克 甜椒 ,去籽,切块
- 20 克 橄榄油
- ½ 茶匙 姜黄粉 ,约1克
- 1 茶匙 咖喱粉 ,约2克
- 1 茶匙 烟熏红辣椒粉 约2克 (volitelně)
- 2 茶匙 盐 ,约5克
- 100 克 新鲜菠菜叶
- 150 克 小黄瓜 ,切成能放入进料口的长度
- 150 克 樱桃萝卜
- 700 克 水 ,蒸煮用
- 100 克 小扁豆
- 4 颗 鸡蛋(每颗约53-63克)
芝麻酱和味噌酱
- 1 瓣 蒜头
- 5 克 欧芹叶
- 40 克 芝麻酱
- 30 克 味噌
- 10 克 柠檬汁
- 15 克 芝麻油
- 50 克 水
- 2 克 盐
- 1 克 黑胡椒粉
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2758.7 kJ / 659.3 kcal
- Protein
- 28.7 g
- Sacharidy
- 106.5 g
- Tuk
- 23.1 g
- Nasycený tuk
- 5.1 g
- Vláknina
- 33.4 g
- Sodík
- 1685.6 mg