Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
牛肝菌奶酪内馅
- 25 克 干燥牛肝菌菇
- 250 克 沸水
- 80 克 帕玛森奶酪 ,切小块(约2厘米)
- 80 克 面包 ,撕碎
- 3 枝 新鲜欧芹 ,只取叶子
- 1 枝 新鲜迷迭香 ,只取叶子
- 100 克 蘑菇 ,切块
- 70 克 红葱头 ,切块
- 20 克 无盐黄油 ,切小块
- 2 瓣 蒜头
- ½ 茶匙 海盐
- 2 小撮 黑胡椒粉
牛里脊卷
- 1100 - 1200 克 牛里脊
- 少许 橄榄油 ,涂抹用
- 少许 海盐 , 调味用
- 少许 黑胡椒粉 , 调味用
- 2 汤匙 橄榄油
- 1 汤匙 无盐黄油
红酒汁
- 230 克 波特酒 ,选择波特红酒
- 50 克 无盐黄油 ,切小块
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2118 kJ / 505 kcal
- Protein
- 45 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Sodík
- 653 mg