牛肉饺子汤

Žádné hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 人份

Suroviny

  • 菲力牛排 切薄片
    300 - 400 克
    300 - 400 克 鸡胸肉排, ,切薄片
  • 紫洋葱 切片
    120 克
  • 蒜头 切片
    2 瓣
  • 橄榄油
    30 克
  • 800 克
  • 高汤块(每块溶于0.5升水)
    1 块
  • 新鲜奶酪夹心意大利方形饺
    250 - 300 克
  • 新鲜欧芹 切碎,装饰用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Sodík 333.9 mg
Protein 27.2 g
Kalorie 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Tuk 25 g
Vláknina 1.9 g
Nasycený tuk 8.6 g
Sacharidy 35.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše