Zařízení & příslušenství
芒果叁峇烤鱼
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 人份
Suroviny
-
非洲鱼 (一尾约500克),洗净,去鳞去鳃并清除内脏 (参考贴士)2 尾
-
盐2 ½ 茶匙
-
青柠 只取汁1 粒
-
青芒果 去皮,去籽,切半250 克
-
小红葱30 克
-
蒜瓣15 克
-
长辣椒 切半60 克
-
红指天椒20 克
-
红番茄 一切四块1 个
-
峇拉煎1 茶匙
-
鸡精粉½ 茶匙
-
糖1 汤匙
-
食油 额外准备刷锅用20 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
1673 mg
Protein
82 g
Kalorie
2851 kJ /
682 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
64 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
风味亚洲家常菜 Thermomix® 专属切菜器 (TM5)
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
海参炖蛋
30min.
豆豉蒸鲜鲍
30min.
红烧带鱼
45min.
蒜薹炒鱿鱼
35min.
炖鱼
45min.
蒜蓉粉丝蒸生蚝
Žádné hodnocení
自制鱼丸
Žádné hodnocení
糟溜鱼片TM7
Žádné hodnocení
荠菜蘑菇烩鱼片
25min.
家烧带鱼
30min.
白蟹豆腐煲
Žádné hodnocení
三文鱼菌菇烩饭
30min.