Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 尾 非洲鱼 (一尾约500克),洗净,去鳞去鳃并清除内脏 (参考贴士)
- 2 ½ 茶匙 盐
- 1 粒 青柠 ,只取汁
- 250 克 青芒果 ,去皮,去籽,切半
- 30 克 小红葱
- 15 克 蒜瓣
- 60 克 长辣椒 ,切半
- 20 克 红指天椒
- 1 个 红番茄 ,一切四块
- 1 茶匙 峇拉煎
- ½ 茶匙 鸡精粉
- 1 汤匙 糖
- 20 克 食油 ,额外准备刷锅用
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2851 kJ / 682 kcal
- Protein
- 82 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 1673 mg