Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis

Lachs mit Pestokruste und Gemüsereis

4.1 88 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    50 g
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut 4 Stück (à ca. 150 g)
    600 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    100 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Honig
    10 g
  • Paniermehl
    50 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Zwiebeln halbiert
    70 g
  • Brokkoliröschen (2-3 cm)
    150 g
  • frische Paprika gewürfelt (1,5 cm)
    150 g
  • Reis, parboiled
    200 g
  • Wasser
    600 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 721 mg
Protein 49 g
Kalorie 3318 kJ / 793 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 16.8 g
Nasycený tuk 7 g
Sacharidy 91 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...