Salsa di peperoni rossi (Ajvar)

Salsa di peperoni rossi (Ajvar)

4.4 5 hodnocení
Příprava 40min
Celkový 1hod.
1340 g

Suroviny

  • di peperoni rossi privati dei semi e tagliati a pezzetti
    1000 g
  • di zucchero
    150 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 - 70 g
  • di peperoncino piccante in polvere
    2 g
  • di sale
    10 g
  • di passata di pomodoro
    50 g
  • foglia di alloro secca
    1
  • spicchi di aglio
    3
  • di aceto di vino bianco
    70 g

Nutriční hodnoty na 30 g

Kalorie 34.4 kcal / 144 kJ
Protein 0.3 g
Tuk 1.6 g
Sacharidy 4.9 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 0.2 g
Sodík 107.2 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...