
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di peperoni rossi privati dei semi e tagliati a pezzetti
- 150 g di zucchero
- 50 - 70 g di olio extravergine di oliva
- 2 g di peperoncino piccante in polvere
- 10 g di sale
- 50 g di passata di pomodoro
- 1 foglia di alloro secca
- 3 spicchi di aglio
- 70 g di aceto di vino bianco
- Nutriční hodnoty
- na 30 g
- Kalorie
- 34.4 kcal / 144 kJ
- Protein
- 0.3 g
- Tuk
- 1.6 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 0.2 g
- Sodík
- 107.2 mg
Alternativní recepty
Biscottini salati Parmigiano Reggiano e broccoli
40min
Frittelle di bietole
45min
Toast al burro matcha
Žádné hodnocení
Sovracosce di pollo in salsa BBQ e pane al mais
3hod. 25min
Torta de gee
1hod. 30min
Pasticcio di pollo e patate dolci
1hod. 10min
Stufato di maiale con cipolle in salsa allo sherry
1hod.
Pagnotte di Santa Chiara
5hod.
Pane ai semi, con avocado e uova in camicia
3hod.
Pasta al pomodoro con chorizo
25min
Calzone fritto
5hod.
Muffin ai broccoli (10-12 mesi)
30min