Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta

Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta

5.0 132 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 4hod. 10min.
4 porzioni

Suroviny

  • 650 g di carne di manzo (preferibilmente taglio biancostato o scaramella) a pezzi
  • 1400 g di acqua
  • 15 g di sale grosso
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 2 rametti di prezzemolo fresco interi
  • 50 g di carota pelata
  • 50 g di cipolla
  • 10 g di sedano

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1563.3 mg
Protein 35.3 g
Kalorie 1008.3 kJ / 241 kcal
Tuk 9 g
Vláknina 0.5 g
Nasycený tuk 3.3 g
Sacharidy 2.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...