
Kompatibilní verze
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 650 g di carne di manzo (preferibilmente taglio biancostato o scaramella) a pezzi
- 1400 g di acqua
- 15 g di sale grosso
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 rametti di prezzemolo fresco interi
- 50 g di carota pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di sedano
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 241 kcal / 1008.3 kJ
- Protein
- 35.3 g
- Tuk
- 9 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Vláknina
- 0.5 g
- Nasycený tuk
- 3.3 g
- Sodík
- 1563.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ossobuco di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta e risotto allo zafferano
4hod. 30min
Contorno di fagiolini sottovuoto al timo
1hod. 10min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8hod. 30min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12hod. 45min
Spezzatino di vitello a Cottura Lenta
2hod. 10min
Manzo a Cottura Lenta con funghi e verdure
5hod. 20min
Roastbeef Sottovuoto
5hod. 30min
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11hod.
Brasato ai funghi
6hod.
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9hod.
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4hod.