Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g di cipolle a metà
- 250 g di porro a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1200 g di verdure miste, pulite a pezzi (es. patate, carote, zucchine, gambi di sedano, pomodori, foglie di bietola, fagioli precotti, zucca)
- 2000 g di acqua
-
4
dadi per brodo vegetale
nebo 4 cucchiaini colmi di dado per brodo vegetale - Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 579.4 kJ / 138.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 13.1 g
- Tuk
- 7.6 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 93.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di farro e legumi
45 min
Zuppa di lenticchie e fagioli neri a Cottura Lenta
40min
Passato di verdure (Bimby Friend)
40min
Zuppa di foglie di cavolo e pane raffermo
40min
Stufato di coniglio con verdure
1 godz.
Risotto con verdure e sogliola
40min
Minestra saporita di lenticchie, finocchi al Parmigiano Reggiano e muffin di carote e mandorle
1h 30min
Minestrone leggero primaverile; frittata di spinaci e contorno asparagi selvatici
45 min
Agnello al curry con ceci e cavolo riccio a Cottura Lenta
16h 50min
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
30 min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco
45 min
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45 min