Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di ceci, secchi
- acqua, q.b. per ammollare
- 1000 g di brodo vegetale
- Nutriční hodnoty
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 4474 kJ / 1067 kcal
- Protein
- 56 g
- Sacharidy
- 121 g
- Tuk
- 35 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 39 g
- Sodík
- 1307 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cannellini a Cottura Lenta
14h 40min
Insalata di baccalà sottovuoto
1h
Cottura del riso integrale a chicco lungo
55 Min
Ricotta (TM6)
16h 30min
Cottura del riso a chicco lungo
35min
Riso integrale con peperoni insaporiti (Modalità Cuoci riso)
1h
Cottura dei fagioli
11 Std.
Cottura dei ceci
11 Std.
Cottura del farro integrale
8 Std. 40 Min
Cottura delle lenticchie
1h
Funghi insaporiti (300 g)
25min
Cottura del farro perlato
35min