Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 - 20 g di zenzero, radice fresca, pelata e a fette sottili (2 mm)
- 200 g di acqua
- 30 g di gelatina in polvere
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 100 g di miele liquido
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 49.4 kJ / 11.8 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 1.8 mg
Alternativní recepty
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Lingue croccanti
45min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4 Std.
Gelato ai cantucci e vin santo
10h 30min
Pane al pomodoro
16 godz.
Spezzatino speziato con chips di patata americana a Cottura Lenta (TM6)
16 Std. 30 Min
Moddizzosu di patate
7 Std.
Focaccia alle cipolle
2h 40 min
Filetto di maiale Chimichurri con insalata di riso
13 Std. 20 Min
Caffè macinato
5min
Garam masala (miscela di spezie)
10 Min
Crumble di verdure e bevanda a base di mandorle
1 Std.