Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Starter
- 50 g di semi di girasole
- 40 g di semi di lino
- 90 g di acqua
Pane
- 1700 g acqua (di cui 200 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 140 g di farina integrale
- 160 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 4572 kJ / 1125 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 173 g
- Tuk
- 22 g
- Vláknina
- 22.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane al latticello
18 Std.
Pane in padella
18 Std.
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Pane morbido di farro
19h
Pane integrale alla curcuma
16 Std.
Pane contadino
19h
Pane ai cereali
3sa
Pane in cassetta semplice
19h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Pane semplice
4 Std.