
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 100 g di acqua
-
10
g di lievito madre di segale
nebo 1 g di lievito di birra fresco - 100 g di farina tipo 0 forte (almeno W350)
Starter
- 50 g di semi di girasole
- 40 g di semi di lino
- 90 g di acqua
Pane
- 1700 g acqua (di cui 200 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 140 g di farina integrale
- 160 g di farina tipo 0 forte (almeno W350) + q.b.
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1125 kcal / 4572 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 173 g
- Vláknina
- 22.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19h
Pane veneziano
18h 30min
Pane al latticello
18h
Panini al cumino
16h 30min
Panini con muesli
19h 30min
Corona di pane sfogliato ai cereali
6h 10min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30min
Filone di segale
4h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane di segale
20h 30min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h