
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
nebo 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Cottura della zucca
- 400 g di acqua
- 180 g di polpa di zucca a pezzi
Pane
-
50
g uvetta sultanina
nebo 50 g di mirtilli rossi disidratati o di ciliegie disidratate - 700 g di acqua (di cui 170 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 20 g di miele
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1323 kcal / 5334 kJ
- Protein
- 36 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 263 g
- Vláknina
- 17.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane di patate e noci
21hod.
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24hod.
Pane di segale e erbe aromatiche
17hod. 30min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21hod.
Pane veneziano
18hod. 30min
Lievito madre con farina di segale
96hod. 20min
Pa Gialt (Pane giallo)
3hod. 30min
Baguette francese (TM6)
5hod.
Panini della Val Venosta
15hod. 30min
Pane alla zucca e mandorle
5hod.
Pane valdostano noci, uvetta e fichi
6hod.
Pane semplice
4hod.