Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Lievitino
- 150 g di acqua
-
15
g di lievito madre di segale
nebo 1 ½ g di lievito di birra fresco - 150 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
Cottura della zucca
- 400 g di acqua
- 180 g di polpa di zucca a pezzi
Pane
-
50
g uvetta sultanina
nebo 50 g di mirtilli rossi disidratati o di ciliegie disidratate - 700 g di acqua (di cui 170 g fredda)
- 5 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 forte (almeno W320)
- 100 g di farina di segale
- 20 g di miele
- 15 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 5334 kJ / 1323 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 263 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 17.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pane contadino
19u.
Pane morbido di farro
19u.
Pane di segale
20h 30min
Impasto per pizza di segale
2 Std. 10 Min
Panini della Val Venosta
15 Std. 30 Min
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24 Std.
Filone di segale
4 Std.
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1 Std. 30 Min
Pizza vegetariana a lunga lievitazione
20h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Focaccia barese TM6
4 Std.