Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g cebola cortada em metades ou em 3 cunhas verticais (4-5 unid. aprox.)
- 80 g queijo Gruyère
- 30 g azeite
- 20 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 2 pitadas de pimenta preta
- 1 ½ c. chá de açúcar mascavado
- 50 g vinagre branco
- 25 g farinha
- 800 g água
-
1
cubo de caldo de carne
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 1 folha de louro, seca
- 1 c. sopa de tomilho, só as folhas
- 12 fatias de baguete de véspera, ou outro pão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 967.6 kJ / 231.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 22.3 g
- Tuk
- 12.6 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 419.1 mg
Alternativní recepty
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
1h
Caldo verde
40 min
Panetone de Frutas
7hod. 30min
Salada de beterraba e cenoura à brasileira - TM5
Brak ocen
Arroz e feijão tradicional
13u. 20min
Trança recheada com coco
1h 45 min
Pizza Marguerita
1h 15 min
Canja de galinha
55 min
Pão pitta
2h
Caldo de galinha
45 min
Muffins com gotas de chocolate
1h
Feijão de óleo de palma
20min