Zařízení & příslušenství
Saltear 200 g de cebola
Příprava 10min.
Celkový 20min.
1 dose
Suroviny
-
azeite20 g
-
170 - 200 g cebola roxa, cortada em fatias largascebola cortada em fatias largas170 - 200 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 dose
Sodík
17 mg
Protein
2 g
Kalorie
954 kJ /
228 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
3.3 g
Nasycený tuk
3 g
Sacharidy
9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Refogados
12 recepty/-ů
Portugalsko
Portugalsko
Mohlo by se vám také líbit...
Saltear pimento vermelho com cebola
25 Min
Saltear mistura de legumes
30 Min
Saltear mistura de legumes para sopa ou guisados
25 Min
Saltear 300 g de cogumelos frescos
25 Min
Saltear frango em tiras
15 Min
Saltear frango em cubos
15 Min
Saltear 200 g de alho-francês
20 Min
Refogar 200 g de cebola e alho
20 Min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 Min
Refogar 200 g de cebola
25 Min
Refogar 200-300 g de cebola
20 Min
Saltear 300 g de cebola
20 Min