Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g azeite
-
170 - 200
g cebola cortada em fatias largas
nebo 170 - 200 g cebola roxa cortada em fatias largas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 954 kJ / 228 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 3.3 g
- Sodík
- 17 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saltear mistura de legumes
30min
Saltear bacon com frango em tiras
15 Min
Saltear frango em cubos
15 Min
Saltear carne de vaca em tiras
15 Min
Refogar 200 g de cebola
25 min
Saltear frango em tiras
15 Min
Refogar 200-300 g de cebola
20min
Saltear 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 300 g de cebola
Žádné hodnocení
Saltear 250 g de chalota
20min
Refogar 200 g de cebola e alho
20min
Saltear 200 g de alho-francês
20min