Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 35 g cebola cortada em lâminas
- 350 g espargos verdes arranjados e cortados em pedaços (2 cm aprox.)
- 30 g azeite
- 320 g arroz p/ risoto
- 60 g vinho branco seco
- 700 g água (ver dica)
- 1 c. chá de sal
-
1
c. chá de filamentos de açafrão (ver dica)
nebo 1 c. chá de açafrão-da-índia - 1 cubo de caldo de legumes
- 20 g manteiga
- Queijo parmesão ralado q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1766 kJ / 422 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 68.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 627 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de cevadinha com nabiças e espargos
1h 10 min
Risoto de cogumelos com presunto
1 Std.
Risoto de espargos verdes, cogumelos e açafrão com burrata
1 Std.
Risoto de curgete e bacon
35 min
Risoto de abóbora, caril e camarão
1 Std. 20 Min
Risoto de cogumelos Porcini
35 min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35 min
Risoto de legumes
40 Min
Risoto de curgete e camarão
35 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Risoto de cogumelos
1h 10 min