Risoto de espargos e açafrão

Risoto de espargos e açafrão

4.7 93 rating
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 doses

Suroviny

  • cebola cortada em lâminas
    35 g
  • espargos verdes arranjados e cortados em pedaços (2 cm aprox.)
    350 g
  • azeite
    30 g
  • arroz p/ risoto
    320 g
  • vinho branco seco
    60 g
  • água (ver dica)
    700 g
  • sal
    1 c. chá de
  • filamentos de açafrão (ver dica)
    1 c. chá de
    1 c. chá de açafrão-da-índia
  • caldo de legumes
    1 cubo de
  • manteiga
    20 g
  • Queijo parmesão ralado q.b. p/ servir

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 627 mg
Protein 8.7 g
Kalorie 1766 kJ / 422 kcal
Tuk 12.2 g
Vláknina 2.7 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 68.1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...