Zařízení & příslušenství
Italské grissini
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
30 kusů
Suroviny
-
280 gramů vody vlažné
-
2 čajové lžičky instantního droždí, (8 g)15 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení500 gramů pizza mouky, hladké plus navíc na pomoučení
-
60 gramů oleje, plus navíc na vymazání60 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička cukru1 polévková lžíce ječmenného sladu
-
1 čajová lžička soli plus navíc na posypání
-
2 polévkové lžíce krupice (volitelně) (cca 30 g)
-
1 - 2 polévkové lžíce máku1 - 2 polévkové lžíce sezamových semínek (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
78.4 mg
Protein
2 g
Kalorie
357.4 kJ /
85.4 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Orientální placky
1hod.
Makové bagely
1hod. 25min.
Univerzální chléb
45min.
Tradiční chléb se semínky
1hod. 50min.
Pita chléb
1hod. 25min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1hod. 40min.
Loupáky s mákem
1hod. 30min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min.
Křupavý jogurtový chléb
3hod.