Zařízení & příslušenství
Italské grissini
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
30 kusů
Suroviny
-
280 gramů vody vlažné
-
2 čajové lžičky instantního droždí, (8 g)15 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení500 gramů pizza mouky, hladké plus navíc na pomoučení
-
60 gramů oleje, plus navíc na vymazání60 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička cukru1 polévková lžíce ječmenného sladu
-
1 čajová lžička soli plus navíc na posypání
-
2 polévkové lžíce krupice (volitelně) (cca 30 g)
-
1 - 2 polévkové lžíce máku1 - 2 polévkové lžíce sezamových semínek (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
78.4 mg
Protein
2 g
Kalorie
357.4 kJ /
85.4 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pizza Diavola
1hod. 30min.
Zamotaný cibulový chléb
35min.
Pivní bulky s čedarem
3hod. 15min.
Chléb se semínky a cibulkou
1hod. 50min.
Scones
30min.
Domácí chléb se zákysem
2hod. 10min.
Celozrnné špaldové housky
35min.
Křupavý jogurtový chléb
3hod.
Italská ciabatta
4hod. 30min.
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1hod. 40min.
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min.
Kváskový chléb
16hod. 30min.