Zařízení & příslušenství
Italské grissini
Příprava 30min.
Celkový 2hod.
30 kusů
Suroviny
-
280 gramů vody vlažné
-
2 čajové lžičky instantního droždí, (8 g)15 gramů čerstvého droždí rozdrobeného
-
500 gramů hladké mouky, plus navíc na pomoučení500 gramů pizza mouky, hladké plus navíc na pomoučení
-
60 gramů oleje, plus navíc na vymazání60 gramů extra panenského olivového oleje plus navíc na vymazání
-
1 čajová lžička cukru1 polévková lžíce ječmenného sladu
-
1 čajová lžička soli plus navíc na posypání
-
2 polévkové lžíce krupice (volitelně) (cca 30 g)
-
1 - 2 polévkové lžíce máku1 - 2 polévkové lžíce sezamových semínek (volitelně)
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
78.4 mg
Protein
2 g
Kalorie
357.4 kJ /
85.4 kcal
Tuk
2.6 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.3 g
Sacharidy
14.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Domácí pekárna
9 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Slaninové housky
1hod. 40min.
Tortilly z celozrnné mouky
1hod.
Makové bagely
1hod. 25min.
Těsto na pizzu
1hod.
Anglické rohlíky
1hod. 40min.
Toustový chléb se zakysanou smetanou
1hod. 40min.
Pita chléb
1hod. 25min.
Sýrové rohlíčky s česnekem
1hod. 40min.
Křupavý jogurtový chléb
3hod.
Podmáslový chléb
4hod. 35min.
Portugalský chléb (Pão de água)
3hod. 30min.
Domácí rohlíky
2hod. 35min.