Zařízení & příslušenství
Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády
Příprava 35min.
Celkový 6hod. 10min.
12 kusů
Suroviny
Krémový základ z bílé čokolády
-
150 gramů bílé čokolády na malé kousky
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku
Malinová náplň
-
300 gramů mražených malin300 gramů čerstvých malin
-
30 gramů cukru
Krakelín
-
80 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
70 gramů surového třtinového cukru
-
80 gramů hladké mouky
Odpalované těsto
-
250 gramů vody
-
90 gramů másla na kousky
-
10 gramů cukru
-
½ čajové lžičky soli
-
150 gramů hladké mouky
-
4 vejce
Krém z bílé čokolády
-
250 gramů mascarpone hodně vychlazeného, na kousky
Dokončení
-
cukr moučka (volitelně) na posypání
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
219.5 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
19.1 g
Sacharidy
35.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Špagety s rajčaty a slaninou (TM7)
35min.
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45min.
Čokoládový dort s čokoládovým krémem
1hod.
Kuřecí kuličky v rajčatové omáčce se špagetami (TM7)
1hod.
Vepřový Wellington s hráškovou náplní a přelivem ze šumivého vína
1hod. 15min.
Skořicoví šneci XXL v páře
50min.
Bao buns houstičky s trhaným vepřovým a BBQ omáčkou
2hod. 10min.
Čokoládovo-smetanové tyčinky s kokosem (Nanaimo bars)
2hod. 20min.
Tuňáková směs s citrónovou majonézou
45min.
Mušle à la marinière
Žádné hodnocení
Kremrole
2hod. 5min.
Panna cotta
6hod. 15min.