Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády

5.0 5 hodnocení
Příprava 35min.
Celkový 6hod. 10min.
12 kusů

Suroviny

Krémový základ z bílé čokolády
  • 150 gramů bílé čokolády na malé kousky
  • 250 gramů smetany, min. 30 % tuku
Malinová náplň
  • 300 gramů čerstvých malin
    300 gramů mražených malin
  • 30 gramů cukru
Krakelín
  • 80 gramů másla pokojové teploty, na kousky
  • 70 gramů surového třtinového cukru
  • 80 gramů hladké mouky
Odpalované těsto
  • 250 gramů vody
  • 90 gramů másla na kousky
  • 10 gramů cukru
  • ½ čajové lžičky soli
  • 150 gramů hladké mouky
  • 4 vejce
Krém z bílé čokolády
  • 250 gramů mascarpone hodně vychlazeného, na kousky
Dokončení
  • cukr moučka (volitelně) na posypání

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 kus

Sodík 219.5 mg
Protein 6.8 g
Kalorie 1894.5 kJ / 452.8 kcal
Tuk 32.2 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 19.1 g
Sacharidy 35.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...