Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády

5.0 1 hodnocení
Příprava 35min
Celkový 6hod. 10min
12 kusů

Suroviny

Krémový základ z bílé čokolády
  • bílé čokolády na malé kousky
    150 gramů
  • smetany, min. 30 % tuku
    250 gramů
Malinová náplň
  • čerstvých malin
    300 gramů
    300 gramů mražených malin
  • cukru
    30 gramů
Krakelín
  • másla pokojové teploty, na kousky
    80 gramů
  • surového třtinového cukru
    70 gramů
  • hladké mouky
    80 gramů
Odpalované těsto
  • vody
    250 gramů
  • másla na kousky
    90 gramů
  • cukru
    10 gramů
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • hladké mouky
    150 gramů
  • vejce
    4
Krém z bílé čokolády
  • mascarpone hodně vychlazeného, na kousky
    250 gramů
Dokončení
  • cukr moučka (volitelně) na posypání

Nutriční hodnoty na 1 kus

Kalorie 452.8 kcal / 1894.5 kJ
Protein 6.8 g
Tuk 32.2 g
Sacharidy 35.6 g
Vláknina 2.2 g
Nasycený tuk 19.1 g
Sodík 219.5 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...