Zařízení & příslušenství
Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády
Příprava 35min.
Celkový 6hod. 10min.
12 kusů
Suroviny
Krémový základ z bílé čokolády
-
150 gramů bílé čokolády na malé kousky
-
250 gramů smetany, min. 30 % tuku
Malinová náplň
-
300 gramů mražených malin300 gramů čerstvých malin
-
30 gramů cukru
Krakelín
-
80 gramů másla pokojové teploty, na kousky
-
70 gramů surového třtinového cukru
-
80 gramů hladké mouky
Odpalované těsto
-
250 gramů vody
-
90 gramů másla na kousky
-
10 gramů cukru
-
½ čajové lžičky soli
-
150 gramů hladké mouky
-
4 vejce
Krém z bílé čokolády
-
250 gramů mascarpone hodně vychlazeného, na kousky
Dokončení
-
cukr moučka (volitelně) na posypání
Obtížnost
obtížné
Nutriční hodnoty na 1 kus
Sodík
219.5 mg
Protein
6.8 g
Kalorie
1894.5 kJ /
452.8 kcal
Tuk
32.2 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
19.1 g
Sacharidy
35.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Virgin koktejl Piña Colada
20min.
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Punčové řezy
13hod.
Pistáciové cupcaky
40min.
Bramborové spirálky s česnekovým dipem
45min.
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11hod. 30min.
Špenátové lasagne s boloňskou omáčkou, bešamelem a parmazánem
3hod.
Trojité čokoládové muffiny
50min.
Větrníky
1hod.
Karamelová omáčka
1hod. 30min.
Neapolská pizza
9hod.
Kuřecí kousky v lepkavé sezamové omáčce s rýží
40min.