Zařízení & příslušenství
Carachoux - větrníky s krustou, malinovou náplní a krémem z bílé čokolády
Příprava 35min
Celkový 6hod. 10min
12 kusů
Suroviny
Krémový základ z bílé čokolády
-
bílé čokolády na malé kousky150 gramů
-
smetany, min. 30 % tuku250 gramů
Malinová náplň
-
čerstvých malin300 gramů
-
cukru30 gramů
Krakelín
-
másla pokojové teploty, na kousky80 gramů
-
surového třtinového cukru70 gramů
-
hladké mouky80 gramů
Odpalované těsto
-
vody250 gramů
-
másla na kousky90 gramů
-
cukru10 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
hladké mouky150 gramů
-
vejce4
Krém z bílé čokolády
-
mascarpone hodně vychlazeného, na kousky250 gramů
Dokončení
-
cukr moučka (volitelně) na posypání
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
452.8 kcal /
1894.5 kJ
Protein
6.8 g
Tuk
32.2 g
Sacharidy
35.6 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
19.1 g
Sodík
219.5 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Pojďme se stát šéfkuchaři
22 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika