Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Biga
- 1 g di lievito di birra fresco
- 100 g di acqua + q.b.
- 170 g di farina tipo 0
Impasto
- 1375 g di acqua
- 250 g di farina tipo 0
- 30 g di succo di limone
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 6000 kJ / 1434 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 320.5 g
- Tuk
- 4.2 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 12.2 g
- Sodík
- 38.5 mg
Alternativní recepty
Pane morbido di farro
19 godz.
Impasto base per pane
1h
Pane in cassetta semplice
19 godz.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24hod.
Panini sfogliati
3h 30min
Pane contadino
19 godz.
Focaccine morbide
3h 30min
Filoncini di semola
4hod.
Focaccia
6hod.
Pane semplice
4hod.
Pane veneziano
18 Std. 30 Min
Focaccia genovese (TM6)
5hod.