Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 mele, sbucciate e tagliate a tocchetti (2 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico
- 1 pizzico di cannella in polvere (volitelně)
Pasta frolla
- 90 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di fecola di patate
- 2 uova
- 110 g di burro a pezzi + q.b.
- 1 bustina di vaniglia in polvere
- 1 pizzico di sale
Crema frangipane
- 150 g di zucchero
- 50 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di nocciole
- 150 g di burro a pezzi
- 2 uova
- 50 g di farina tipo 00
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1994.3 kJ / 476.7 kcal
- Protein
- 6.5 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 27.1 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 2.8 g
- Sodík
- 91.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riccioli mantovani
1 godz. 20 min
Torta amaretti e mela
2 godz.
Torta doppio impasto alle mandorle con confettura di uva fragola
1h 30min
Torta rovesciata alle pesche
1h 5 min
Òss de mòrd (Ossa da mordere)
1h 30min
Crostata con crema e amaretti al caffè
2 godz.
Crostata albicocca e cioccolato fondente
6h
Crostata di pere e noci
1h 30min
Crostata ripiena alle mele
2 godz.
Torta di mele della nonna con Affettatutto Bimby®
2 godz.
Crostata di mele con crema di mandorle
1 godz. 15 min
Torta cremosa al limone
2 godz. 30 min