Zařízení & příslušenství
Volle Kanne Vollkorn-Brot
Příprava 20min.
Celkový 21hod.
20 Scheiben
Suroviny
Vorteig
-
125 g Dinkel-VollkornmehlVollkorn-Weizenmehl125 g
-
Wasser150 g
-
frische Hefe1 g
Hauptteig und Fertigstellung
-
325 g Dinkel-VollkornmehlVollkorn-Weizenmehl325 g
-
Wasser230 g
-
frische Hefe7 g
-
Salz10 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 Scheibe
Sodík
195 mg
Protein
3 g
Kalorie
348 kJ /
83 kcal
Tuk
0 g
Vláknina
0.7 g
Nasycený tuk
0 g
Sacharidy
17 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Backen mit Axel Schmitt
5 recepty/-ů
Německo
Německo
Mohlo by se vám také líbit...
Dinkel-Bürli
11h
Dinkel-Sauerteigbrot
20h
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24h
Vollkornbrot
5h
Dinkel-Buchweizen-Brot
2h 30min
Blumenbrot
2h 40min
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min
Möhren-Mais-Buns
2h 30min
Möhrenbrot
2h
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Weltmeisterbrot
5h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h