Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorteig
-
125
g Vollkorn-Weizenmehl
nebo 125 g Dinkel-Vollkornmehl - 150 g Wasser
- 1 g frische Hefe
Hauptteig und Fertigstellung
-
325
g Vollkorn-Weizenmehl
nebo 325 g Dinkel-Vollkornmehl - 230 g Wasser
- 7 g frische Hefe
- 10 g Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 348 kJ / 83 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 195 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabatta
8 godz. 30 min
Möhren-Mais-Buns
2h 30 min
Dinkel-Sauerteigbrot
20h
Weltmeisterbrot
5h
Mediterrane Baguettes
4h
Italienische Ciabattas
4h 30 min
Hayas Sauerteigbrot
20h
Buttermilch-Weckchen
1h 30min
Dinkel-Buchweizen-Brot
2h 30 min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Dinkel-Bürli
11h