Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vorteig
-
125
g Vollkorn-Weizenmehl
nebo 125 g Dinkel-Vollkornmehl - 150 g Wasser
- 1 g frische Hefe
Hauptteig und Fertigstellung
-
325
g Vollkorn-Weizenmehl
nebo 325 g Dinkel-Vollkornmehl - 230 g Wasser
- 7 g frische Hefe
- 10 g Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 348 kJ / 83 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 17 g
- Tuk
- 0 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 195 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Möhrenbrot
2 Std.
Weltmeisterbrot
5 Std.
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3 Std.
Fladenbrot
2 Std.
Hayas Sauerteigbrot
20 Std.
Dinkel-Buchweizen-Brot
2h 30min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 Std.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3 Std.
Frühstückshörnchen
1h 20 min
Baguettes auf die Schnelle
50 Min
Dinkel-Bürli
11h