Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brühstück
- 35 g Roggenkörner
- 35 g Leinsamen
- 35 g Sonnenblumenkerne
- 225 g Wasser
Teig und Fertigstellung
-
300
g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Ausstäuben
nebo 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten und Ausstäuben - 125 g Weizen-Vollkornmehl
- 70 g Roggenmehl Type 1150
- 1 TL Senfkörner
- 15 g frische Hefe
- 140 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 25 g Zuckerrübensirup
- 1 EL Essig
- 10 g Salz
- ½ EL Sesam
- ½ EL Mohn
- ½ EL Leinsamen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 582 kJ / 139 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 219 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Landbrot Backhausart
1h 40min
Möhren-Müsli-Brot
2 godz. 30 min
Joghurtbrötchen mit Sesam und Mohn
14 Std.
Dunkles Landbrot
3h
Dinkel-Roggen-Landbrot
3h
Graubrot
2 godz.
Möhrenbrot
2 godz.
Dinkel-Buchweizen-Brot
2 godz. 30 min
Dinkel-Ciabattabrötchen
2 godz.
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16 Std. 10 Min
Dinkel-Bürli
11h