Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Brühstück
- 35 g Roggenkörner
- 35 g Leinsamen
- 35 g Sonnenblumenkerne
- 225 g Wasser
Teig und Fertigstellung
-
300
g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten und Ausstäuben
nebo 300 g Weizenmehl Type 405 und etwas mehr zum Bearbeiten und Ausstäuben - 125 g Weizen-Vollkornmehl
- 70 g Roggenmehl Type 1150
- 1 TL Senfkörner
- 15 g frische Hefe
- 140 g Wasser und etwas mehr zum Bestreichen
- 25 g Zuckerrübensirup
- 1 EL Essig
- 10 g Salz
- ½ EL Sesam
- ½ EL Mohn
- ½ EL Leinsamen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Scheibe
- Kalorie
- 582 kJ / 139 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 3 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 219 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dinkel-Malz-Brot
1h 40min
Dinkel-Roggen-Landbrot
3hod.
Möhrenbrot
2h
Dinkel-Buchweizen-Brot
2h 30min
Fladenbrot
2h
Dinkel-Ciabattabrötchen
2h
Das einfachste Dinkel-Buttermilchbrot der Welt
16h 10min
Möhren-Müsli-Brot
2h 30min
Landbrot Backhausart
1h 40min
Volle Kanne Vollkorn-Brot
17h
Schwarzbrot mit Sonnenblumenkernen
3hod.
Dinkel-Bürli
11h