Rote Sauce zu Fondue

2.5 2 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 10min.
450 g

Suroviny

  • Zwiebel halbiert
    50 g
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft (z. B. Appetitsild)
    5 - 10 g
  • Ketchup
    240 g
  • Senf, mittelscharf
    50 g
  • Öl
    50 g
  • Schnittlauch in dünnen Röllchen
    10 - 20 g
  • Paprika edelsüß
    ¾ TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¾ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 995.3 mg
Protein 1.3 g
Kalorie 684.1 kJ / 163.5 kcal
Tuk 11.6 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 1.6 g
Sacharidy 17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...