Zařízení & příslušenství
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (volitelně)200 g
-
cashew nuts (volitelně) for serving
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
625 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
1246.9 kJ /
298 kcal
Tuk
24.3 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
16.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min.
Brazilian-style Beetroot and Carrot Salad
30min.
Beer Bread with Whipped Marmite Butter
50min.
Smoky Paprika Rub
5min.
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20min.
Roasted Red Pepper and Caramelised Onion Croquettes
1hod. 30min.
Carrot and swede mash
25min.
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10min.
Crab Salad on English Muffins
2hod. 45min.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min.
Super Quick Broccoli Salad
5min.