Kompatibilní verze
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
- 200 g carrots
- 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
- 350 g water
- 60 g soy dressing, homemade (see tip)
- 450 g cauliflower florets (3 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- 20 g vegetable oil
- 200 g mangetout (volitelně)
- cashew nuts, for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1246.9 kJ / 298 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 625 mg
Alternativní recepty
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Butter Board with Spinach Pesto
10 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Furikake Seasoning
1h 5min
Vegetable Peel Chips and Cheese Balls
35 Min
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50min
Breakfast Bread Pudding
50min
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30min
Cheesecake Brownies
1h 55min
Raw Asian Salad
10 min