Zařízení & příslušenství
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions
Suroviny
-
Chinese cabbage cut in wedges that fit through feeder350 g
-
carrots200 g
-
crunchy peanut butter (see tip)4 Tbsp
-
water350 g
-
soy dressing, homemade (see tip)60 g
-
cauliflower florets (3 cm)450 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
extra virgin olive oil2 Tbsp
-
vegetable oil20 g
-
mangetout (volitelně)200 g
-
cashew nuts (volitelně) for serving
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
625 mg
Protein
8.1 g
Kalorie
1246.9 kJ /
298 kcal
Tuk
24.3 g
Vláknina
5.5 g
Nasycený tuk
4.1 g
Sacharidy
16.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
5 Ingredients
70 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30min.
Courgetti Carbonara
40min.
Courgette Sticks with Parmesan and Spiced Yoghurt Sauce
40min.
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
20min.
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole
1hod.
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette
15min.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1hod.
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min.
Fennel Apple Salad
20min.
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30min.
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min.
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25min.