Kompatibilní verze
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
- 200 g carrots
- 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
- 350 g water
- 60 g soy dressing, homemade (see tip)
- 450 g cauliflower florets (3 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- 20 g vegetable oil
- 200 g mangetout (volitelně)
- cashew nuts, for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1246.9 kJ / 298 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 625 mg
Alternativní recepty
Broccoli and Apple Salad
5 min
Raw Asian Salad
10min
Demo Recipe 3 - Red Pepper and Tomato Soup
30 min
Sumac-spiced Houmous
5 min
Mediterranean cod with steamed potatoes
50min
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
30 min
Nut Bread
1 godz. 20 min
Steamed Stuffed Chicken with Cumin Rice and Ribbon Vegetables
45 min
Maple-glazed Carrots
45 min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min
Almond and Seed Crackers
45 min
Super Quick Broccoli Salad
5 min