Kompatibilní verze
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g Chinese cabbage, cut in wedges that fit through feeder
- 200 g carrots
- 4 Tbsp crunchy peanut butter (see tip)
- 350 g water
- 60 g soy dressing, homemade (see tip)
- 450 g cauliflower florets (3 cm)
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 2 Tbsp extra virgin olive oil
- 20 g vegetable oil
- 200 g mangetout (volitelně)
- cashew nuts, for serving (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1246.9 kJ / 298 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 16.9 g
- Tuk
- 24.3 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 5.5 g
- Sodík
- 625 mg
Alternativní recepty
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 Min
Butter Board with Spinach Pesto
15 min
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1 Std. 15 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Broccoli and Apple Salad
5 min
Courgetti Carbonara
40 Min
Smoked Salmon Pâté
5 min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10min
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min