Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 656.3 mg
Alternativní recepty
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Smoky Paprika Tomato Dip
5 Min
Portuguese Leeks
45 min
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30 min
Spätzle with Mushroom Cream
30 min
Buddha Bowl with Chicken
Keine Bewertungen
Socca with Tuna, Olives and Capers
1h 5min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
Keine Bewertungen
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15min
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5 Min
Rosemary and Sea Salt Bread
1h 55min