Zařízení & příslušenství
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
656.3 mg
Protein
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tuk
19.6 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
25.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slicing and Grating
44 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
35min.
Kale, Coriander Pesto and Yoghurt Dip
10min.
Baked Salmon with Spiralized Courgettes
30min.
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min.
Spiralized Courgette with Shrimp and Lemon Sauce
25min.
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50min.
Pearl Barley and Chicken Salad
1hod.
Plum Clafoutis
1hod. 15min.
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15min.
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min.
Fennel Apple Salad
20min.
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10min.