Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g fennel bulb, cut in wedges that fit through feeder
- 50 g white wine vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
- 1 orange, finely grated zest and 65 g juice
- 10 g Dijon mustard
- 35 g agave syrup
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 3 Tbsp pine nuts
- 200 g oranges, peeled, white pith removed, segmented
- ¼ bunch mint leaves, chopped
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1176.2 kJ / 281.1 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 25.9 g
- Tuk
- 19.6 g
- Nasycený tuk
- 2.7 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 656.3 mg
Alternativní recepty
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 Min
Guinness® Bread
1 Std. 45 Min
Hummus with Peas and Beans
25 Min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing (TM6)
45min
Roasted Tomato Tart
2 Std.
Potato Stacks with Parmesan and Thyme (TM6)
55min
Fennel Apple Salad
20min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 λεπτ.
Pea and Mint Soup (TM6)
20min