Zařízení & příslušenství
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
656.3 mg
Protein
3 g
Kalorie
1176.2 kJ /
281.1 kcal
Tuk
19.6 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sacharidy
25.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slicing and Grating
44 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15min.
Soba Noodle and Salmon Bowl
30min.
Cauliflower Mash
25min.
Lentil Roast with Sweet Potato and Celeriac Purée
1hod.
Cauliflower Rice with Crunchy Peanut Sauce and Vegetables
40min.
Nectarine, Stilton and Walnut Salad with a Raspberry Vinaigrette
10min.
Radish, Carrot and Coriander Salad
15min.
Plum Clafoutis
1hod. 15min.
Celeriac Remoulade
Žádné hodnocení
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25min.
Fennel Apple Salad
20min.
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min.