
Zařízení & příslušenství
Fennel Salad with Orange and Pine Nuts
Příprava 10min
Celkový 20min
4 portions
Suroviny
-
fennel bulb cut in wedges that fit through feeder350 g
-
white wine vinegar50 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
orange finely grated zest and 65 g juice1
-
Dijon mustard10 g
-
agave syrup35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts3 Tbsp
-
oranges peeled, white pith removed, segmented200 g
-
mint leaves chopped¼ bunch
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
281.1 kcal /
1176.2 kJ
Protein
3 g
Tuk
19.6 g
Sacharidy
25.9 g
Vláknina
5.3 g
Nasycený tuk
2.7 g
Sodík
656.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Slicing and Grating
44 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko