Fu Yung Hai

Fu Yung Hai

5.0 3 rating
Příprava 5min.
Celkový 40min.
8 porsi

Suroviny

Fu Yung Hai
  • wortel potong-potong seukuran corong lebar
    150 g
  • kol putih potong wedges seorong corong lebar
    200 g
  • daun bawang potong-potong seukuran corong kecil
    50 g
  • dada ayam fillet potong dadu (3 cm)
    150 g
  • kecap ikan
    1 sdt
  • kecap asin
    1 sdt
  • garam
    1 sdm
  • gula pasir
    1 sdt
  • lada putih bubuk
    1 sdt
  • telur
    6
  • tepung tapioka
    80 g
  • stik kepiting (crab meat/daging kepiting)
    50 g
  • minyak sayur untuk menggoreng
Saus
  • siung bawang putih
    2
  • bawang bombai
    40 g
  • minyak sayur
    20 g
  • saus tomat
    200 g
  • air
    500 g
  • cuka
    1 sdt
  • gula pasir
    2 sdm
  • kecap ikan
    1 sdt
  • maizena
    2 sdm
  • kacang polong
    50 g
  • nasi hangat, untuk penyajian

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porsi

Sodík 1235 mg
Protein 11 g
Kalorie 744 kJ / 178 kcal
Tuk 7 g
Vláknina 2 g
Nasycený tuk 2 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše