Zařízení & příslušenství
Sambal Tumis Udang
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porsi
Suroviny
-
udang ukuran sedang buang kulit, ekor dan uratnya, keringkan dengan tisu dapur500 g
-
minyak sayur100 g
-
cabai kering buang bijinya, rendam hingga lunak30 g
-
bawang merah100 g
-
siung bawang putih4
-
terasi20 g
-
air50 g
-
gula aren20 g
-
garam sesuai selera½ sdt
-
asam jawa tambah 1 sdm air panas, disaring10 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porsi
Sodík
1344 mg
Protein
24 g
Kalorie
1889 kJ /
452 kcal
Tuk
32 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
5 g
Sacharidy
19 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Selamat Idul Fitri
14 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Tempe Almond
96hod.
Tempe Kedelai
72hod.
Penne Arrabbiata Udang
30min.
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Žádné hodnocení
Tempe Gembus
72hod.
Brokoli Saus Jamur
Žádné hodnocení
Gandum Bulgur
Žádné hodnocení
Kacang Canelini Lembut
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Lumpia Sayur
2hod. 10min.
Deviled Eggs
Žádné hodnocení
Kentang dengan Saus Yoghurt
Žádné hodnocení