
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g udang ukuran sedang buang kulit, ekor dan uratnya, keringkan dengan tisu dapur
- 100 g minyak sayur
- 30 g cabai kering buang bijinya, rendam hingga lunak
- 100 g bawang merah
- 4 siung bawang putih
- 20 g terasi
- 50 g air
- 20 g gula aren
- ½ sdt garam sesuai selera
- 10 g asam jawa tambah 1 sdm air panas, disaring
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 452 kcal / 1889 kJ
- Protein
- 24 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 19 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 5 g
- Sodík
- 1344 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Abon Daging Asli (Authentic Meat Floss)
1hod. 50min
Bakso Goreng
1hod. 20min
Tempe Almond
96hod.
Tempe Kedelai
72hod.
Penne Arrabbiata Udang
30min
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Žádné hodnocení
Tempe Gembus
72hod.
Brokoli Saus Jamur
Žádné hodnocení
Gandum Bulgur
Žádné hodnocení
Kacang Canelini Lembut
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Lumpia Sayur
2hod. 10min