
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g keju Parmesan potong-potong (2 cm)
- 3 siung bawang putih
- 3 cabai merah besar dibuang
- 400 g tomat potong dadu (1-2 cm)
- 20 g minyak zaitun
- 1 sdt garam
- 300 g air
- 250 g pasta penne (atau pasta pendek lainnya)
- 200 g udang kupas mentah diuraikan
- 2 sdt lada hitam bubuk sesuai selera
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsi
- Kalorie
- 263 kcal / 1098 kJ
- Protein
- 17 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Sodík
- 1236 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Abon Daging Asli (Authentic Meat Floss)
1hod. 50min
Bakso Goreng
1hod. 20min
Sambal Tumis Udang
30min
Tempe Almond
96hod.
Tempe Kedelai
72hod.
Köttbullar (Swedish Meatballs)
Žádné hodnocení
Tempe Gembus
72hod.
Brokoli Saus Jamur
Žádné hodnocení
Gandum Bulgur
Žádné hodnocení
Kacang Canelini Lembut
Žádné hodnocení
Sup Brokoli dengan Kulit Kentang Renyah
Žádné hodnocení
Lumpia Sayur
2hod. 10min