Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 500 g de viande hachée
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 400 g de coulis de tomates
- 2 pincées sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 140 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- coriandre fraîche, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2203.8 kJ / 526.7 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 35.7 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 541.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 min
Curry de poulet et riz
40 min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 min
Tajine de poulet aux olives et pommes de terre
50 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min
Jambalaya de poulet
40 min
Fricassée de poulet
55 min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35 min
Riz cantonais
30 min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 min
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30 min