Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de poivron rouge, coupé en morceaux
- 150 g de poivron vert, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 500 g de viande hachée
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de paprika
- 400 g de coulis de tomates
- 2 pincées sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 500 g de haricots rouges en conserve, égouttés
- 140 g de grains de maïs en conserve, égouttés
- coriandre fraîche, pour le service (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2203.8 kJ / 526.7 kcal
- Protein
- 31.3 g
- Sacharidy
- 35.7 g
- Tuk
- 29.3 g
- Nasycený tuk
- 10.1 g
- Vláknina
- 9.4 g
- Sodík
- 541.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riz cantonais
30min
Riz au poulet et chorizo
35min
Chili con carne
50min
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Tagliatelle à la saucisse, fenouil et parmesan
50min
Pancakes de pommes de terre irlandais (boxty)
35min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 min
Brandade de merlan à la moutarde
1h 15min
Poulet façon bourguignon
35min
Fricassée de poulet
55min
Curry thaï de bœuf, pois gourmands et riz
1h 15min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 min