Risotto aux petits pois et au jambon

Risotto aux petits pois et au jambon

4.2 176 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
6 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon en quartiers
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive et 1 filet pour la finition
  • 250 g de riz spécial risotto
  • 600 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 150 g de petits pois frais
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 150 g de jambon en dés
  • 100 g de ricotta émiettée
  • quelques feuilles de persil frais pour la finition

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 11 g
Kalorie 1071 kJ / 256 kcal
Tuk 7 g
Sacharidy 37 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...