Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 250 g de riz spécial risotto
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de petits pois frais
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon, en dés
- 100 g de ricotta, émiettée
- quelques feuilles de persil frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Gnocchis sauce tomate et chorizo
1h
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30min
Risotto courgette et bacon
35min
Hachis de poulet et polenta
45min
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min
One pot coquillettes au jambon cerise
15min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
Risotto à la menthe, jambon, mozzarella et petits pois
45min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min