Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 250 g de riz spécial risotto
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de petits pois frais
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon, en dés
- 100 g de ricotta, émiettée
- quelques feuilles de persil frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45min
Risotto courgette et bacon
35min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 Min
Riz cantonais
30min
One pot crozets aux lardons et fromage
30min
Œufs cocotte à la carotte, au brocoli et à la mimolette
30min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20 Min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30min
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25 Min