Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, en quartiers
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la finition
- 250 g de riz spécial risotto
- 600 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 150 g de petits pois frais
- du sel
- du poivre moulu
- 150 g de jambon, en dés
- 100 g de ricotta, émiettée
- quelques feuilles de persil frais, pour la finition
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1071 kJ / 256 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
One pot coquillettes au jambon cerise
15 Min
Gratin de coquillettes, lardons et petits pois
50min
Poulet grillé, boulgour et sauce yaourt aux champignons
55 Min
One pot fusilli aux champignons, lardons et ricotta
20min
One pot crozets aux lardons et fromage
30 Min
Riz cantonais
30 Min
Nouilles chinoises à la dinde, épinards et sauce cacahuète
30 Min
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25min
Risotto courgette et bacon
35min
Crozets au bacon, poireau et champignons
40min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30 Min