Riz à l'espagnole  au chorizo et poivrons

Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons

3.9 199 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 portions

Suroviny

  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 2 gousses d'ail
  • 30 g d'huile d'olive
  • 10 cm de chorizo doux en tranches de 1 cm
  • 1 c. à café de paprika doux
  • 220 g de riz semi-complet
  • 1 petit poivron rouge en lanières
  • 1 petit poivron jaune en lanières
  • 2 courgettes en dés de 1,5 cm
  • 1 cube de bouillon de volaille
  • 1 c. à soupe de concentré de tomate
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 700 g d'eau
  • persil frais effeuillé pour le service

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 13 g
Kalorie 1524 kJ / 362 kcal
Tuk 11 g
Sacharidy 49 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...