Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Champignons, braun oder weiß, in Scheiben
- 530 g Wasser
- 30 g Olivenöl
- 400 g Hackfleisch, gemischt, zerzupft
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 250 g Porree, in Ringen (5 mm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
200
g Kräuterschmelzkäse, in Stücken
nebo 200 g Schmelzkäse, in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2047 kJ / 489 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 39 g
- Vláknina
- 3.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kartoffelcremesuppe
35 Min
Burger-Bowl
30 Min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 Min
Cheese-Makkaroni
30 Min
Buchstabensuppe
30 Min
Erbsen-Möhren-Eintopf
1 Std.
Reis-Pot mit Hähnchen
40 Min
Ravioli-Lasagne mit Hackfleisch
1 Std. 40 Min
Erbsennudeln mit Bohnen-Chorizo-Sauce und Skrei
30 Min
Frikadellen mit Kartoffel-Möhren-Stampf
45 Min
Chili con Chorizo
30 Min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 Std. 20 Min