
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Champignons braun oder weiß, in Scheiben
- 530 g Wasser
- 30 g Olivenöl
- 400 g Hackfleisch, gemischt zerzupft
- 120 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 250 g Porree in Ringen (5 mm)
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 - 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
200
g Kräuterschmelzkäse in Stücken
nebo 200 g Schmelzkäse in Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 489 kcal / 2047 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 39 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 3.2 g
Alternativní recepty
Kartoffelcremesuppe
35 min
Geflügel-Ragout von der Keule
1 godz.
Champignon-Porree-Cremesuppe
30 min
Cheese-Makkaroni
30 min
Rahm-Sauerkraut mit Chorizo
1 godz. 10 min
Rucola-Feta-Suppe
35 min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
40 min
Hähnchen-Gyros-Topf
30 min
Fleischiger Kartoffel-Spitzkohl-Eintopf
1 godz. 20 min
Lauch-Käse-Suppe mit Hackfleischbällchen
35 min
Rosenkohl mit Parmesansauce und Kartoffeln
1 godz.
Gyros-Paprika-Suppe
30 min