Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 400 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 50 g Dill, abgezupft, Stiele in kleinen Stücken (1 cm)
- 415 g Wasser
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Salz
- ½ TL Paprika edelsüß
- 30 g Zucker
- 40 g Apfelessig
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 500 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken (2-3 cm)
- 400 g Gurken, geschält, längs halbiert, entkernt, in Scheiben (1 cm)
- 15 g Speisestärke
- 100 g Crème fraîche
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2191 kJ / 524 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 24 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 661 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steckrüben-Grünkohl-Eintopf mit Mettwurst
50 min
Wirsing-Eintopf
40 min
Senfeier
1h 5min
Steckrübeneintopf mit Wiener Würstchen
45 min
Nanas Schnippelbohnen-Topf
35 min
Senfgurken-Suppe mit Fleischbällchen
1h
Senfeier mit Kartoffeln
1h
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 min
Winter-Weißkohlsuppe mit Bratwurstklößchen
1h
Schmorgurken
30 min
Hühnertopf à la Frikassee
1h 15min