Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 500 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
-
2
Scheiben Weißbrot, ohne Rinde, in Stücken (ca. 30 g)
nebo 2 Scheiben Toastbrot, ohne Rinde, in Stücken (ca. 30 g) - 2 Eier
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- 500 g Wirsing, in Streifen
- 60 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 30 g Mehl
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- 3 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2610 kJ / 624 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 48 g
- Nasycený tuk
- 35 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1093 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Grünkohl-Kabanossi-Gratin
1h 25 min
Kartoffel-Spitzkohl-Stampf mit Hack und Rahmsauce
50min
Wirsing-Cannelloni aus dem Ofen
1 Std. 30 Min
Rosenkohl-Tortellini-Auflauf
1 Std.
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1 Std. 15 Min
Rosenkohl-Hack-Auflauf auf Kartoffelpüree
2 Std.
Röstiauflauf mit Kasseler und Frischkäsesauce
1 Std.
Curry-Blumenkohl-Auflauf mit Hähnchen
1 Std.
Schupfnudelgratin mit Wirsing und Kabanossi
1 Std.
Wirsingrouladen
1 Std. 30 Min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 Std.
Weißkohl-Hackfleisch-Auflauf
1 Std. 20 Min