
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
nebo room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
nebo pecorino in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 183.1 kcal / 766.1 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 17.5 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Sodík
- 332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Demo recept Bessenschuim
Brak ocen
Virgin appel cider old fashioned
Brak ocen
Mochi's met sesamvulling
50 min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Mango kleefrijst cake (vegan)
11 godz.
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Rijstsalade
1 godz.
Limonade
5 min
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Brak ocen
Pikante kalkoensatés
1 godz.
Basis kippenbouillon
35 min