Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
nebo room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
nebo pecorino, in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 766.1 kJ / 183.1 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Shakshuka
50min
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30min
Italiaanse brunch
1h 30 min
Hartige taart met savooiekool
1h 30 min
Kip in adobo saus met puree van bakbananen
Žádné hodnocení
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Žádné hodnocení
Glutenvrije kerstfruitcake
Žádné hodnocení
Iers sodabrood
Žádné hodnocení
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Žádné hodnocení
Zalm met venkel
40min