Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
nebo room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
nebo pecorino, in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 766.1 kJ / 183.1 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
200 g ui kleuren
25 min
Energieballen
30 min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Žádné hodnocení
Pindakaas
5 Min
Sacher taart
3 godz.
Lamscurry
1h
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30 min
Vleesbouillonpasta
45 min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Žádné hodnocení
250 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
Cashew- en kokosmelk
10 Min