Zařízení & příslušenství
Boter plank met spinaziepesto
Příprava 15min.
Celkový 10min.
20 porties
Suroviny
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)500 g
-
melk20 g
-
pecorino, in stukken gesneden (2 cm)Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)50 g
-
geroosterd en ongezouten cashewnoten40 g
-
bladspinazie, vers plus extra voor de garnering90 g
-
knoflookteentje½
-
extra vergine olijfolie60 g
-
zout¼ tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
Parma ham10 sneetjes
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
332 mg
Protein
5 g
Kalorie
766.1 kJ /
183.1 kcal
Tuk
17.5 g
Vláknina
0.3 g
Nasycený tuk
7.7 g
Sacharidy
2.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Foodtrends 2023
17 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Pad Thai
45min.
Spätzle met Asperges en Daslook Roomsaus
45min.
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Žádné hodnocení
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min.
Ingelegde champignons
Žádné hodnocení
Koken van gierst
Žádné hodnocení
Heksenvingerkoekjes
2hod.
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Žádné hodnocení
Citroen-kokos bliss balletjes
40min.
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min.
Pesto met basilicum
5min.