Boter plank met spinaziepesto
TM6 TM5

Boter plank met spinaziepesto

5.0 (3 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
    nebo room, opklopbaar, 30-40% V.G.
  • 20 g melk
  • 50 g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
    nebo pecorino, in stukken gesneden (2 cm)
  • 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
  • 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
  • ½ knoflookteentje
  • 60 g extra vergine olijfolie
  • ¼ tl zout
  • ¼ tl gemalen zwarte peper
  • 10 sneetjes Parma ham

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
766.1 kJ / 183.1 kcal
Protein
5 g
Sacharidy
2.3 g
Tuk
17.5 g
Nasycený tuk
7.7 g
Vláknina
0.3 g
Sodík
332 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty