Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g slagroom (ong. 48% vet) bij kamertemperatuur (zie tip)
nebo room, opklopbaar, 30-40% V.G. - 20 g melk
-
50
g Parmezaanse kaas, in stukken gesneden (2 cm)
nebo pecorino, in stukken gesneden (2 cm) - 40 g geroosterd en ongezouten cashewnoten
- 90 g bladspinazie, vers plus extra voor de garnering
- ½ knoflookteentje
- 60 g extra vergine olijfolie
- ¼ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- 10 sneetjes Parma ham
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 766.1 kJ / 183.1 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 2.3 g
- Tuk
- 17.5 g
- Nasycený tuk
- 7.7 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 332 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Suikervrij bananenbrood
1h 15min
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Žádné hodnocení
Pulled barbecue jackfruit
25 Min
Kimchi
Žádné hodnocení
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Goulash van linzen en champignons
45 min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Žádné hodnocení
Mexicaanse limoensoep
40 min
Aardappelsoep met curry
35 Min
Ingemaakte citroenen
Žádné hodnocení
Maanzaadslakken
Žádné hodnocení
Eekhoorntjesbrood zout
5min