Kompatibilní verze
Prăjitură cu morcovi și portocală, fără gluten
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Blat
- unt pentru uns
- 200 g migdale, nedescojite
- 30 g hrișcă
- 250 g morcovi, bucăți
- 3 ouă mijlocii (53-63 g)
- 100 g miere
- 100 g zahăr extrafin
- 1 priză sare de mare
- ½ portocală, doar coji subțiri
- 70 g făină de porumb
- ½ linguriță praf de copt
Topping
- 250 g smântână grasă (cca. 48% grăsime)
- 1 - 1 ½ lingură lichior de portocale, de orice tip
- 20 g miere
- portocală, coajă pentru garnisit
- Nutriční hodnoty
- na 1 bucată
- Kalorie
- 1036 kJ / 247 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Clafoutis cu cireșe și migdale
3h
Prăjitură cu migdale și miere
1h
Budincă de migdale cu apă de trandafiri
1 Std. 20 Min
Sarmale
1 Std. 50 Min
Prăjitură cu ciocolată neagră și piure de castane, fără gluten
Žádné hodnocení
Biscuiți Garibaldi
40 min
Margarita de pepene verde
10 Min
Supă toscană de fasole
50min
Clătite cu creveți și ciuperci
Žádné hodnocení
Biscuiți Anzac
30 min
Granola
1h 40min
Brioșe cu lămâie, fără gluten
1h 15 min