Zařízení & příslušenství
Paneer Makhani
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portioner
Suroviny
-
orostade cashewnötter25 g
-
vatten plus 2 msk200 g
-
vitlöksklyftor5
-
färsk ingefära skalad, skuren i runda skivor (2 mm)20 g
-
ghee plus extra för stekning50 g
-
lök delad i kvartar70 g
-
passerade tomater300 g
-
havssalt1 ½ tesked
-
riven kokos1 tesked
-
kashmiri chili pulver1 tesked
-
malen koriander½ tesked
-
malen spiskummin½ tesked
-
malen kanel½ tesked
-
garam masala (indisk krydda)½ tesked
-
torkad malen gurkmeja¼ tesked
-
blandade grönsaker (t.ex. potatis, morötter, blomkål, skuren i 2 cm bitar eller ärtor)250 g
-
paneer ost tärnad (2 cm)250 g
-
naturell yoghurt75 g
-
vispgrädde50 g
-
strösocker½ tesked
-
färska korianderblad hackad, för garnering5 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18.7 g
Kalorie
2229 kJ /
533 kcal
Tuk
41.4 g
Sacharidy
21.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Smaker från Indien
12 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
15-minuters nudlar
Pas d’évaluation
Champinjon- & spenatpaj
50min
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Pas d’évaluation
Pastasallad med grönkålspesto
50min
Paj med spenat, tomat och getost
Pas d’évaluation
Grönsaksragu med pasta
45min
Höstpasta
Pas d’évaluation
Böngryta med grönsaker
Pas d’évaluation
Vegansk bönburgare
1h 20min
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Pas d’évaluation
Paneer tikka pizza
Pas d’évaluation
Vegansk linslasagne
Pas d’évaluation