Päronsallad med blåmögelost och hasselnötter

Päronsallad med blåmögelost och hasselnötter

Žádné hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 15min.
4 portioner

Suroviny

  • päron, typ Conference halverade och urkärnade
    600 g
  • små gemsallader halverade för att passa i inmatningsröret
    150 g
  • valnötsolja
    1 matsked
  • hasselnötter, med skal eller skållade rostade och hackade
    50 g
  • danablu ost smulad
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 460.9 mg
Protein 10.5 g
Kalorie 1369.5 kJ / 327.3 kcal
Tuk 22.1 g
Vláknina 6.5 g
Nasycený tuk 8.1 g
Sacharidy 25.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše