Rață cu sos de mure și piure de țelină

Rață cu sos de mure și piure de țelină

3.9 8 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porții

Suroviny

Rață
  • piept de rață fără os, cu piele (aprox. 170 g fiecare)
    4 bucăți
  • sare de mare
    4 prize
  • piper negru măcinat
    4 prize
Sos de mure
  • mure
    250 g
  • zahăr extrafin
    30 g
Piure de țelină
  • țelină rădăcină descojită, tăiată cuburi (2 cm)
    800 g
  • apă
    1200 g
  • unt nesărat tăiat cuburi
    50 g
  • sare de mare
    ½ linguriță

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porție

Sodík 801 mg
Protein 51 g
Kalorie 2107 kJ / 504 kcal
Tuk 22 g
Nasycený tuk 10 g
Sacharidy 19 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...