
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 hojas de gelatina (12 g)
- 15 - 20 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 100 g de nata
- 350 g de queso de cabra fresco
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de pimientos del piquillo (secados con papel de cocina)
- 100 g de pepinillos agridulces en rodajas finas (secados con papel de cocina)
- 200 g de remolacha cocida en rodajas finas (secadas con papel de cocina)
- 1 - 2 cucharadas de avellanas tostadas troceadas
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco
-
pan tostado
nebo crackers
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 376 kcal / 1574 kJ
- Protein
- 17.4 g
- Tuk
- 28.3 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Sodík
- 884.5 mg
Alternativní recepty
Alcachofas con gremolata
45min
Tarta de queso y tomate con pesto
1hod.
Cuscús con calabaza asada, remolacha y garbanzos con aliño de tahini
Žádné hodnocení
Pastel de calabacín y bonito
1hod.
Tortitas de patata rallada
35min
Ensalada de pepino con eneldo y salsa de yogur
10min
Flan de salmorejo
4hod. 20min
Rollo de espinacas navideño
2hod. 30min
Paté de anchoas
5min
Salmón al limón y soja
1hod. 30min
Solomillo de cerdo al caramelo con manzanas
1hod. 35min
Solomillo de cerdo al horno con salsa de mostaza
5hod.