Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 hojas de gelatina (12 g)
- 15 - 20 g de cebollino fresco en trozos de 2-3 cm
- 100 g de nata
- 350 g de queso de cabra fresco
- 150 g de queso fresco batido desnatado
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 20 g de aceite de oliva
- 100 g de pimientos del piquillo (secados con papel de cocina)
- 100 g de pepinillos agridulces en rodajas finas (secados con papel de cocina)
- 200 g de remolacha cocida en rodajas finas (secadas con papel de cocina)
- 1 - 2 cucharadas de avellanas tostadas troceadas
- 1 - 2 ramitas de eneldo fresco
-
pan tostado
nebo crackers
- Nutriční hodnoty
- na 1 raciones
- Kalorie
- 1574 kJ / 376 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 10.6 g
- Tuk
- 28.3 g
- Nasycený tuk
- 14.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 884.5 mg
Alternativní recepty
Gratinado de patata
1 Std. 10 Min
Pastel frío de pisto
3h
Montaditos de pepino mediterráneo
10 Min
Crema de lentejas con albóndigas y postre de crema solero
40 Min
Crema de batata con chips
40 Min
Calzone de sobrasada y queso
1 Std.
Coliflor gratinada
50 Min
Canapés de batata con cobertura de calabacín, queso feta y judías blancas
50 Min
Sopa francesa de cebolla
1 Std.
Pastel de pollo al estilo italiano
2h
Pastel crujiente de puerros con salmón
45min
Crema San Germán
40 Min